Sociaal en professioneel

Ik ben Kitty van der Made-Bogaerts

Mijn wens:

Een zorgzame samenleving waar we met elkaar wonen en leven met betekenis en plezier!
                                          Betaalbaar-Sociaal-Samen-Leven

Verbondenheid en vertrouwen

Ik geloof in de kracht van generaties. Jong en oud hebben elkaar nodig, meer dan ooit.
Van IK naar WIJ.
Mijn motto: niet praten over, maar praten mét!

Mijn oma, mijn inspiratie
Op deze foto zie je mij links in de rolstoel zitten en oma erachter. 
In de échte ontmoeting ligt onze verbondenheid. Mensen zijn veel meer dan hun kalenderleeftijd. Vriendschap en verbondenheid zijn leeftijdsloos. Mijn oma leerde me om ruimdenkend te zijn, niet snel te oordelen en nog zo veel meer!

Mijn passie, mijn studie, mijn werk

Tijdens mijn studies HBO Maatschappelijk werk en WO Sociale Gerontologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, heb ik mij met plezier verdiept in allerlei vraagstukken en uitdagingen van onze ouder wordende samenleving. 

Ik heb ik veel geleerd over hoe mensen omgaan met de uitdagingen in het leven. Wat is helpend en wat niet? Generaties staan op elkaar schouders en hebben elkaar nodig, maar er is nog zo veel mogelijk!
Als docent-onderzoeker bij Avans Hogeschool heb ik mij tijdens verschillende onderzoeken, onderwijsontwikkeling en projecten sterk gemaakt om jong en oud meer met elkaar in contact te brengen. De stereotype beelden te doorbreken, te laten ervaren dat we meer met elkaar gemeen hebben dan we vaak denken.

Wat raakt

Senior: ‘Als dit de jeugd is, dat zit het met de toekomst wel goed.’
Student: ‘Ik neem uit deze ervaring mee dat senioren open staan om in contact te komen met jongeren, dat had ik niet verwacht.’ Dit gebeurt als we elkaar ontmoeten! 

Met MijnWoongenoot lever ik een bijdrage aan de zorgzame SAMENleving. Door win-win oplossingen voor woonvraagstukken van senioren en woningzoekenden. Slim én op maat gebruik maken van de bestaande woonruimte én elkaars mogelijkheden.
Wederkerigheid, verbinding, vertrouwen.

Doe met ons mee!

Algemene bedrijfsgegevens:
KVK: 86334417
BTW: NL004229978B55